dimarts, 25 d’octubre del 2011

EL COR SIGNUM ENS TORNA LA VISITA

El dia 23 d'octubre, a les 6 de la tarda, el cor Signum, de la Seu d'Urgell, ens ha tornat la visita que vem fer-los nosaltres l'any passat. Han cantat a Sant Gaietà, la nostra seu. Nosaltres, la coral Som, hem fet un petit concert de quatre cançons per presentar-los a ells, que eren els veritables protagonistes. 

3 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Ha estat la primera vegada que escolto la Som des de la barrera. I us he de felicitar. No vaig poder ser al concert però he escoltat les gravacions que el nostre amic va fer. I he de dir que he trobat que som un grup que es pot escoltar, que heu transmès sentiments, que cada cançó sonava diferent i, perquè no dir-ho, les contralts sonaven com una de sola i no vaig trobar-me a faltar en absolut. Fem una pinya i amb les adversitats ens creixem i tots donem el màxim del que som capaços. Ah! i el quartet del szakura va sonar molt bonic!
    Enhorabona i endavant!

    ResponElimina
  3. Hola companys, no puc estar més d'acord amb la Rosa; jo també he trobat que sonem més que digne,i, com contralt em va sorprendre molt agradablement el que la Rosa comenta, que sonàvem com una de sola, però Rosa, nosaltres sí que et vàrem trobar molt a faltar. No ho tornis a fer!!!!

    ResponElimina