dissabte, 16 de febrer del 2013

AMOR DE BOLERO



Potser pensàveu que la Coral no està preparant alguna cosa nova? Doncs esteu equivocats. Ja fa temps que estem preparant un espectacle titulat "AMOR DE BOLERO".

Qui no identifica els boleros amb l'amor o el desamor...? Nosaltres hem volgut preparar una història on les dues coses estiguin presents, tot explicat amb textos propis (recitats amb tot el sentiment per l'Ana i l'Antonio), poemes i cançons, la majoria de les quals són boleros. 

La direcció musical és a càrrec del nostre director, l'Enric Azuaga, i per moure'ns amb una certa gràcia per l'escenari, lligar els textos amb les cançons, etc. comptem amb un ajut inestimable: en Joan Segalés, de Vol-Ras. Ens acompanyen, a més, tres músics: Martí Ventura (piano), Aleix Forts (contrabaix) i Arnau Figueras (bateria-percussió).

Hem estrenat l'espectacle el dia 9 de març, al Teatre de Sarrià. Estem molt contents. Hem fer ple! El teatre estava a vessar, ple de gent que va respondre i que es feia sentir molt propera.

Moltes gràcies a tothom!



I el 13 d'abril actuem a l'espai Carolina de València!!!

2 comentaris:

  1. Quina bona pinta que té aquest concert! a més esteu tots fantàstics a la foto! enèrgics i jovials! Ànims i endevant!

    ResponElimina
  2. Ha estat fantàstic. Ens hem demostrat a nosaltres mateixos que podem fer música amb un plantejament diferent. Enhorabona, Soms!

    ResponElimina