LES NOSTRES CELEBRACIONS PARTICULARS

18/12/2014
Hem tornat a fer el sopar de Nadal. I com sempre, no podia faltar la tómbola preparada i patrocinada per la Isabel i en Josep. Què seria un sopar de Nadal sense això?

 
S'està mostrant DSC05349.JPGS'està mostrant DSC05344.JPG31/10/2014
Tornem-hi amb les celebracions! La castanyada no podia faltar.

Mmmmm..... quina pinta!!!!!!!

Al cap d'un moment ja no quedava res!
 22/05/2014
Dijous dia 22 vam fer una celebració una mica especial. El dire va fer 50 anyets! Com sempre, vam menjar i beure i després va arribar una bossa pleeeeeena de regals. L'Enric va estar una bona estona obrint paquets! 
Per no perdre el costum en Lluís es va passar l'estona fent fotos.
 

L'assaig de dijous gras sempre és especial. La Isabel continua proveïnt  d'atrezzo per veure'ns una mica diferents i fer riure una mica. I en Lluís fa la foto. Costa una mica... però al final se'n surt.

20/12/13

Com cada any hem fet el sopar de Nadal. Aquí podeu veure les fotos d'en Lluís.Ummmm! castanyada!!!!

Doncs sí, aquest any, just la nit del 31 hem tingut assaig. I com no podia ser d'una altra manera, hem celebrat la castanyada menjant panellets fets pel nostre dire. Hem brindat tot desitjant que l'Ana i l'Ignasi estiguin ben aviat recuperats i tornant a cantar amb nosaltres.

 
Cantate Barcelona, octubre 2013 


No se com ens ho fem però sempre aprofitem qualsevol excusa per anar a dinar i gaudir de la companyia de tots plegats. En teniu cap dubte?   Carnestoltes 2013

I un altre cop hem tornat a celebrar dijous gras. Aquest any, amb barrets de purpurina.  
Carnestoltes 2012


Com cada any dijous gras fem una mica el tonto. Gràcies a la Isabel ens hem disfressat i, després de l'asssaig hem menjat coca de llardons i butifarra d'ou.

               FOTOS 
A que estem "guapos?"
 Nadal 2011


 Dijous 22 de desembre vem fer el sopar de Nadal. El primer plat van ésser amanides que ens vem distribuir per fer. El segon el va fer l'Enric (pollastre amb llagostins ....). Les postres també les vem fer els cantaires.
Com sempre, la Isabel i el Josep ens van muntar la tòmbola, i, com a bona tòmbola, hi ha regals millor que els altres. També hi ha qui sap riure amb els regals que li toquen.


Gaudiu amb les imatges d'aquest sopar.


I tornem-hi! Dijous 19 era el cumple del dire i la Carme i el Lluís van celebrar amb nosaltres la comunió de la néta.

Dijous 5 vem celebrar els aniversaris de l'Óscar i la Mª Rosa. Com sempre, acompanyat de bon menjar!!! És que no tenim remei!DIJOUS GRAS
Com cada any el dia de dijous gras la Isabel proveeix la coral dels complements necessaris per poder riure una mica mentre assagem. Aquest any ha tocat barrets. A que estem xulos?