QUI SOM

La coral inicia la seva activitat el Nadal de 1978 sota la direcció d'Angelina Sallés. Des de l’any 2000 en porta la batuta el Mestre Enric Azuaga. Entre els nombrosos concerts dins i fora de Catalunya que ha ofert aquesta formació, destaquen els de Ginebra, Annecy, Andorra, Navarra, Aragó, Chiampo (Italia), Folgaria (Trentino, Italià), Villingen-Schwenningen i Hardt (Selva Negra, Alemanya), X Festival Internacional de Paris - Ille de France l’any 2004 i el Festival Aniversari de Mozart a la ciutat de Praga l’any 2006.
També ha participat a les trobades de Music & Friends a Viena i Amsterdam.
El seu repertori és ampli i abasta des de música del Renaixement, Barroc i Romanticisme a cançons populars catalanes i d’altres indrets del món, així com obres d’autors contemporanis. Forma part de la Federació Catalana d’Entitats Corals. Participen activament en els Concerts d’Amistat del festival Cantate Barcelona des del 2003.
Darrerament ha produït espectacles monogràfics amb moviment escènic. El penúltim, Cor de Bolero amb Martí Ventura trio, dedicat al món del bolero i que s'ha representat a Barcelona i València. L'últim espectacle (40 anys i com si fos ahir) ha estat dedicat a la Nova Cançó i s'ha estrenat al teatre de Sarrià.


SOPRANOS

Carme MartíIsabel DevantMª Blanca Arteta

Mercè RaluyRosa Carceller

CONTRALTS 


Ana Mª Artigas

Eulàlia Serra

Inma Segarra

Rosa Mª Pla


Rosa Mª Ponsi
TENORS 

Antoni Pedragosa

Jaume Pifarré

BAIXOSJoan March

Lluís Creus