dissabte, 10 d’octubre del 2015

LLIÇÓ DE VIDA

Com molts dels que us agrada aquest món de les corals sabeu, els que cantem acostumem a fer-ho a més d'un lloc. És el cas de nosaltres, l’Ana, la Isabel i la Carme, que a més de cantar a la Som, també cantem a la CORAL DE L' HOSPITAL ST. JOAN DE DEU- FACULTAT DE PSICOLOGIA, i volem compartir amb vosaltres una experiència fantàstica que hem viscut.

Diumenge dia 4 vàrem anar a cantar a Monzón a un concert a benefici de l' entitat  ASPADES-HUESCA, una associació de persones amb discapacitat intel·lectual. Per a nosaltres va ser una gran experiència a nivell humà i també a nivell coral. Primer van cantar ells, eren uns 40 de diverses edats i tots cantaven, ballaven, es movien, això sí, tampoc no sabien fer “ diagonals”, però era un goig veure’ls. Nosaltres que sortim a cantar encongits per la responsabilitat i la angoixa de que no surti bé, hauríem d’aprendre a fer-ho contents i disposats a gaudir al màxim.  

Després ens vam barrejar les dues corals i va ser una passada!!. Ballàrem el “Porompompero“ i  “La vida es bella “, i, mentre ho fèiem, teníem totes un nus a la gola. A  "La Cançó de beure” creiem que li van posar més alegria que nosaltres.

Aquestes van ser les nostres vivències que hem volgut compartir amb vosaltres.

ANA, ISABEL I CARME
 

 

1 comentari: