diumenge, 18 d’octubre del 2015

PRIMER CONCERT DE LA TEMPORADA

 Comencem la tanda de concerts que tenim prevista per a aquest trimestre. Certament, estem animats. 

El primer ha estat dissabte dia 17 d'octubre a les 21 h a la Parròquia Mare de Déu de Lourdes, de Barcelona, dins del marc del Cantate Barcelona, en el que participem des del seu inici (fa més de 10 anys), com a coral acollidora d'alguna de les corals estrangeres que també hi participen. 








Aquesta vegada l'altre cor ha estat el cor masculí Baumeisterchörli, de Suïssa.


Volíem que  l'església estigués ben plena i ho vam aconseguir. Quin goig feia!


La nostra presidenta va presentar l'acte en català i alemany.
L'endemà vam anar a cantar al teatre Principal de Lloret, a la cloenda del festival. Com sempre, vam aprofitar per dinar plegats!



2 comentaris:

  1. Benvolguts tots i totes,

    Us volia donar les gràcies pel concert d'ahir. Els membres de la Baumeisterchörli no van parar de dir-me com els havíem agradat; la finesa de les veus, els pianos, les resolucions, l'expressivitat... en fi, tot allò que l'Enric no es cansa de demanar-nos (buenu, sí que es cansa...) i que nosaltres no sempre li donem. Va ser un concert, per a mi, memorable. Ens ho vam passar bé; estàvem relaxats, les coses fluïen i els resultats es van notar.

    Som una bona coral, i som encara millor coral acollidora. Tots els cors que han passat pel Cantate han quedat sempre encantats i això és gràcies a la implicació de tots i cada un de nosaltres.

    Moltes gràcies un cop més per l'esforç i les ganes que hi poseu.

    La Presi

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies a Mossen Joan de la Parròquia de Lurdes que ens va facilitar l'espai per a fer el concert. Dóna gust tenir tanta col.laboració i sentir-se tan ben acollits. Ens tornarem a veure aviat. Compteu amb nosaltres per a la trobada de corals que organitzeu amb motiu de la marató de TV3.

    ResponElimina