dissabte, 2 d’abril del 2011

CONCERT AL TEATRE COLISEUM l'1 de maig a la tarda

Sí, sí, el dia 1 de maig a la tarda vem actuar al teatre Coliseum en un festival benèfic per a la Fundació Catalana de Lupus. Hi col·laboraven diverses entitats, entre elles la FCEC. Vem fer un recorregut des dels boleros a la nova cançó tot cantant.  Aquest va ser el programa.

La nostra actuació va començar a les 19.15 h però el festival durava tot el dia. Per poder-hi assistir com a públic s'havia de comprar les entrades. Aquí trobareu tota la informació relacionada amb aquest festival.




Perquè veieu que no ha estat un somni i prou, aquí teniu alguna foto feta per en Quim. I aquí unes quantes més.


1 comentari:

  1. Amics, no sé si us n'heu adonat, però des de ja fa un temps, la Som és en un altre nivell. Jo diumenge ho vaig veure claríssim. Vosaltres sabeu què significa poder fer una prova de so en un escenari tan impressionant com el del Coliseum de forma distesa, relaxada i amb bon humor? Amb la seguretat que portem un repertori amb el que ens sentim còmodes i que sortirem a defensar-lo amb ganes de transmetre tantes emocions... I a l'hora de cantar, ser capaços de fer canvis, coreografies i invents diversos de manera natural i divertida, oblidar-nos de les notes per centrar-nos en la cançó, deixar-nos dur per les mans de l'Enric. Algú em va dir, en acabar el concert, que havia notat una connexió amb l'Enric com feia anys que no passava, i hi estic d'acord. Cada cop que començava una cançó, notava com desapareixien els focus, el públic, l'escenari... tot.

    Per mi el concert va ser una "gozada" absoluta. Ja sabem que no va sortir 100% rodó (sempre hi ha detalls a polir i coses a millorar), però m'hi vaig sentir còmode, amb aquell punt de tensió necessari perquè les coses surtin bé, però tan relaxat que m'hagués passat hores i hores cantant. Adoneu-vos, dic, que la Som ha assolit un altre nivell: ara els concerts són experiències enriquidores, els fem amb ganes, ens ho passem bé, i crec que això el públic ho nota. Adoneu-vos que darrerament ens surten una bona quantitat de concerts, i molt interessants. Serà per alguna cosa, no? Això sí, no abaixem la guàrdia, no ens podem permetre mai autocomplaença. Hem de seguir treballant fort per millorar tot el que encara no surt prou bé i per seguir pujant esglaons.

    Gràcies a tots pel bon rotllo que aporteu, les ganes que hi poseu i la feina que feu, ja veieu que al final tot això es nota. I, per descomptat, gràcies a l'Enric que ens dóna les eines per fer-ho possible i que, encara no sé ben bé com, aconsegueix treure el millor de nosaltres mateixos, que ni sabíem que teníem. Endavant, que això tot just ha començat!

    QUIM

    ResponElimina