dimarts, 10 de juliol del 2018

HEM ESTRENAT L'ESPECTACLE!


Ho hem assolit : l'espectacle de la Nova Cançó ha vist la llum!!
I perquè hagi estat possible, han hagut de passar coses molt importants : l'esforç d'anys de feina, la fidelitat als assajos, les ganes de fer-ho bé, la il.lusió dels cantaires i la voluntat férrea del nostre director per treure de les nostres veus i sentiments, el millor. Em sento orgullosa de tots i de mi mateixa, per què no dir-ho?. Les persones que han vingut a veure'ns han quedat contentes i els aplaudiments finals ho demostren.

Certament, hi ha hagut moments "delicats", però els hem aguantat fins el final i desprès, no ens hem posat ner-vio-sos!!! Al contrari! A mesura que anàvem passant cançons, creixÍem. No som professionals, la majoria no sabem música, però a ganes de fer-ho bé, ningú ens guanya!!!! I, com tots sabeu, costa mooooolt!!!!!

Tanquem un cicle. Ara què ens espera?  No ho sabem, però com l' infant que es disposa, paper i llapis en mà, a escriure la seva primera carta als Reis, avui nosaltres tenim aquest full en blanc. I podem demanar!!!! Sentiu aquelles pessigolles al cor, aquella emoció transparent de no saber ben bé el que havies de posar? Doncs ara igual!!!  Cadascú sap allò que desitja, però si m'ho permeteu, voldria compartir amb vosaltres el que demano. I ho faré per ordre de prioritats (miraré de no passar-me, no sigui que Ses Majestats se m'enfadin)...

1. Mooooolta il.lusió, per tal de gaudir els nous projectes que vinguin
2. Paciència, per perseverar amb els assajos
3. Concerts...i algún que altre bolo cobrant, que estem precaris!!!!
4. Bon rotllo entre nosaltres i per últim i no per això menys important,
5. Que el dire continuii treballant amb nosaltres, sense defallir com fins ara (però, si us   plau, feu que sopi abans!!!!😁)per tal de no perdre aquest so caracteristic de la Som!

No demano més. Sóc una cantaire més de la Som i aixi vull continuar,  amb tots vosaltres i amb molta música!

Ana

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada