dilluns, 16 de juliol del 2018

PUNT I A PART

Hem arribat al final del curs 2017-2018 amb la satisfacció de la feina ben feta; amb el dolç regust de l'esforç que ha merescut la pena.
Vull destacar 2 moments d'aquest curs: Per un costat, el viatge a l'Alguer que, a banda de l'interès turístic de la zona i de la peculiaritat de sentir parlar una evolució del català en terres sardes, l'alguerés, va significar un nou element de cohesió per a la coral. Tres dies de compartir i conviure, de coneixer-nos una miqueta més, d'oportunitats de parlar amb qui normalment no parlem, d'entrar a la vida del company de coral que acabem fent amic... Em va agradar TOT del viatge. Em va agradar molt el tarannà de la Coral Nova Alguer, que hem pogut reviure amb el concert del passat dia 13 a l'església de Lurdes; em va agradar conèixer la tasca de la Plataforma per la llengua que,  amb el seu afany i entossudiment, han aconseguit l'oficialitat de l'alguerés i el reconeixement del dret a aprendre'l a l'escola. Bravo!
Però em va agradar,  sobre tot, l'harmonia que es respirava al grup. Moltes gràcies a tots.
El segon moment que vull destacar és l'estrena del nostre espectacle sobre la Nova Cançó. 40 Anys i com si fos ahir va ser la culminació de dos anys de feina; dos anys de projecte incert; de donar forma a un embrió engendrat al cap de l'Enric del que no vam saber-ne el sexe fins ben bé el moment de parir...
Però l'espera, la incertesa, els nervis de la junta per la falta de concreció s'ho van valer. FELICITATS ENRIC, has fet un espectacle molt ben parit. Vas aconseguir, vàrem aconseguir,  l'objectiu de tot espectacle: FER GAUDIR ALS ESPECTADORS. Això no ens ho pot negar ningú. 
Ara queda polir alguuuuna coseta musical "sense importància" per a poder anar-lo a vendre amb la cara ben alta. El moment ens és propici per a la seva difusió.
Seria potser bo pensar en algun reforç d'homes, ni que només fos per als concerts...
Res més amics; només desitjar-vos un molt bon estiu, un merescut descans musical i demanar-vos que tornem tots amb el mateix entusiasme. Ja sabeu que el proper curs ens espera un nou projecte!!!
Una abraçada a tots i fins al setembre!!
La Presi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada